Menü
Arama
Kişisel menü
Türk Lirası
US Dollar
Euro
Türk Lirası
Türk Lirası
US Dollar
Euro
Türkçe
Türkçe
English
Sitede ara
Kapat
Tüm Kategoriler
Menü
Kapat
Ana Sayfa
Hakkımızda
Ürünler
Videolar
Haber
Blog
İletişim
Mağaza
Tüm Kategoriler
Geri
Ana Sayfa
Hakkımızda
Ürünler
Videolar
Haber
Blog
İletişim
Mağaza
Mikrobiyal Gübreler
Bitki Koruma Ürünleri
Bombus Arı
Disper Ürünleri
Yapışkan Tuzaklar
EBG Yeni Nesil Ürünler
Diğer Ürünler
Tüm Kategoriler
Geri
Mikrobiyal Gübreler
Bitki Koruma Ürünleri
Bombus Arı
Disper Ürünleri
Yapışkan Tuzaklar
EBG Yeni Nesil Ürünler
Diğer Ürünler
Anasayfa
/
Disper Ürünleri
/
Disper Size GS (1 Kg)
Disper Size GS (1 Kg)
Ürün Kodu:
dü009
PAYLAŞ
Twitter'da paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pinterest'te paylaş
Google Artı'da paylaş
genel bakış
yorumlar
Bizimle iletişime geçin
İçerik:
P2O5…………......…….%20.00
K2O……………........…%31.50
Bor (B)…….…......…….%0.60
Bakır (Cu)....................%0.01( EDTA şelatlı)
Mangan (Mn)................%0.07 ( EDTA şelatlı)
Çinko (Zn)....................%0.07 ( EDTA şelatlı)
DİSPER SIZE GS’nın Bitkiler Açısından Önemi:
Disper Size Gs bitki gelişim düzenleyici tamamen meyve gelişimi ve olgunlaşması hedef alınarak üretilmiş bir üründür.Bu nedenle asıl amaç hasat miktarı ve ürün kalitesini artırmaktadır.
Disper Size GS’ın yapısında bulunan her molekül meyve metabolizmasında etkili özel bir görevi vardır.
POTASYUM:
Meyve gelişiminde önemli bir role sahiptir.
Meyve’de şeker sentezini katalize eder.
Yapraklarda sentezlenen şekerin meyveye taşınmasında görev alır.
FOSFOR:
Fosfor bitkide enerji transferinde görev alır.
Meyve gelişimi süresince bitkinin çok yüksek miktarda enejiye ihtiyacı vardır.Disper Size GS nin içerisinde bulunan Fosfor bu ihtiyacı olan karşılamak için kullanılır.
Disper Size GS içerisinde bulunan ve uzun bir Ar-Ge çalışması sonucunda belirlenen bu aminoasitler bitkide meyve gelişimini ve büyümesini değişik yollardan teşviğini sağlamaktadır.
Bor,hücre bölünmesi,meyve gelişimi ve büyüklüğü için vazgeçilmez bir elementtir.
Zn,Cu,Mn ve Mo gibi mikroelementler pigment sentezini dengeleyerek meyvede daha iyi renk oluşumuna yardımcı olur.
Disper Size GS diğer ürünlere nazaran,
İçermiş olduğu yüksek konsantrasyondaki karbonhidratlar sayesinde meyve gelişimi ve olgunlaşması sırasında meydana gelebilecek olumsuzlukları ortadan kaldırır.
Disper Size GS Etkileri:
Meyve gelişimini mekanizmasını harekete geçirir.
Bitki sentez sonucu oluşan ürünlerin meyveye taşınmasını sağlar.
Gelişmekte olan meyveye gerekli besini sağlar.
Meyve şeker içeriğini artırmak
Hasat edilen ürünün kalitesini artırır.
Stres koşullarına karşı bitkiyi korur.
Formülasyon:
Disper Size GS tamamen suda çözünebilir granül formunda bir yapıya sahiptir.
%100 olarak suda çözünebildiği için uygulama sırasında tıkanma yapmaz.
Uygulama ve Doz:
Disper Size GS uygulaması özellikle meyvesi için üretim yapılan bitkiler için çok önemlidir.
Yaprak uygulaması:
100-200 g/100 L olacak şekilde 10-15 gün arayla 1-4 uygulama
Toprak Uygulaması:
50-200 g/da olacak şekilde toplamda 300-600g/da olana kadar 3-6 uygulama
Karışabilirlik:
Asidik ürünler ya da mineral yağlarla karıştırmayınız.
Disper Size GS pH: 8.2
Bakırlı preparatler veya kalsiyum içeren ürünler ile karıştırmadan önce non-iyonik bir karışım ajanı kullanılmalıdır. (Bakırlı ve Kalsiyum içeren preparetların karşımdaki oranları 200g/100 L geçmemelidir.)
Daha Büyük Meyve
Daha İyi Meyve Boyu ve Olgunluk
Daha İyi Renklenme
Şeker İçeriğinde %10 Artış
Meyve Suyu Oranında Artış
Meyve Kabuğunda %4 Oranında İncelme
Meyve Stabilitesinde %30 Artış
Not: Bu ürüne ait açıklamalar ve ürün içerikleri üretici firmanın kendisinden alınmıştır.
İçerik:
P2O5…………......…….%20.00
K2O……………........…%31.50
Bor (B)…….…......…….%0.60
Bakır (Cu)....................%0.01( EDTA şelatlı)
Mangan (Mn)................%0.07 ( EDTA şelatlı)
Çinko (Zn)....................%0.07 ( EDTA şelatlı)
DİSPER SIZE GS’nın Bitkiler Açısından Önemi:
Disper Size Gs bitki gelişim düzenleyici tamamen meyve gelişimi ve olgunlaşması hedef alınarak üretilmiş bir üründür.Bu nedenle asıl amaç hasat miktarı ve ürün kalitesini artırmaktadır.
Disper Size GS’ın yapısında bulunan her molekül meyve metabolizmasında etkili özel bir görevi vardır.
POTASYUM:
Meyve gelişiminde önemli bir role sahiptir.
Meyve’de şeker sentezini katalize eder.
Yapraklarda sentezlenen şekerin meyveye taşınmasında görev alır.
FOSFOR:
Fosfor bitkide enerji transferinde görev alır.
Meyve gelişimi süresince bitkinin çok yüksek miktarda enejiye ihtiyacı vardır.Disper Size GS nin içerisinde bulunan Fosfor bu ihtiyacı olan karşılamak için kullanılır.
Disper Size GS içerisinde bulunan ve uzun bir Ar-Ge çalışması sonucunda belirlenen bu aminoasitler bitkide meyve gelişimini ve büyümesini değişik yollardan teşviğini sağlamaktadır.
Bor,hücre bölünmesi,meyve gelişimi ve büyüklüğü için vazgeçilmez bir elementtir.
Zn,Cu,Mn ve Mo gibi mikroelementler pigment sentezini dengeleyerek meyvede daha iyi renk oluşumuna yardımcı olur.
Disper Size GS diğer ürünlere nazaran,
İçermiş olduğu yüksek konsantrasyondaki karbonhidratlar sayesinde meyve gelişimi ve olgunlaşması sırasında meydana gelebilecek olumsuzlukları ortadan kaldırır.
Disper Size GS Etkileri:
Meyve gelişimini mekanizmasını harekete geçirir.
Bitki sentez sonucu oluşan ürünlerin meyveye taşınmasını sağlar.
Gelişmekte olan meyveye gerekli besini sağlar.
Meyve şeker içeriğini artırmak
Hasat edilen ürünün kalitesini artırır.
Stres koşullarına karşı bitkiyi korur.
Formülasyon:
Disper Size GS tamamen suda çözünebilir granül formunda bir yapıya sahiptir.
%100 olarak suda çözünebildiği için uygulama sırasında tıkanma yapmaz.
Uygulama ve Doz:
Disper Size GS uygulaması özellikle meyvesi için üretim yapılan bitkiler için çok önemlidir.
Yaprak uygulaması:
100-200 g/100 L olacak şekilde 10-15 gün arayla 1-4 uygulama
Toprak Uygulaması:
50-200 g/da olacak şekilde toplamda 300-600g/da olana kadar 3-6 uygulama
Karışabilirlik:
Asidik ürünler ya da mineral yağlarla karıştırmayınız.
Disper Size GS pH: 8.2
Bakırlı preparatler veya kalsiyum içeren ürünler ile karıştırmadan önce non-iyonik bir karışım ajanı kullanılmalıdır. (Bakırlı ve Kalsiyum içeren preparetların karşımdaki oranları 200g/100 L geçmemelidir.)
Daha Büyük Meyve
Daha İyi Meyve Boyu ve Olgunluk
Daha İyi Renklenme
Şeker İçeriğinde %10 Artış
Meyve Suyu Oranında Artış
Meyve Kabuğunda %4 Oranında İncelme
Meyve Stabilitesinde %30 Artış
Not: Bu ürüne ait açıklamalar ve ürün içerikleri üretici firmanın kendisinden alınmıştır.
Çerezler hizmetlerimizi sunmamıza yardımcı olur. Hizmetlerimizi kullanarak çerezleri kullanmayı kabul etmiş olursunuz.
Tamam
Daha fazla bilgi edin