Bünyesinde bulunan azotun farklı formlarıyla, azotun eksik olduğu ya da azot takviyesi gereken bitkilerde yaprak ve toprak uygulamalarıyla kısa süre içinde azot ihtiyacını karşılamaktadır.
Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye ; fide dikiminden itibaren 7-10 gün arayla yapraktan 200-300 cc/100 lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Kabak, Karpuz, Kavun ; fide dikiminden itibaren ,yetişme dönemi boyunca yapraktan 200-300 cc/100 lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Ispanak, Lahana, Karnabahar, Pırasa, Marul, Maydanoz ; gelişme dönemi boyunca yapraktan 200-300 cc/100 lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Kesme Çiçekçilik ;gelişme dönemi boyunca yapraktan 300-400 cc/100 lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Çilek, Muz ;gelişme dönemi boyunca yapraktan 250-300 cc/100 lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Patates, Şeker Pancarı, Soğan, Sarımsak ve Turp ; gelişme dönemi boyunca yapraktan 300-350 cc/100 lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Narenciye, Kiraz, Şeftali, Kayısı, Ayva, Elma, Armut, Erik, Nektarin, Nar ,Kivi vb; ilk uygulama çiçeklenmeden önce ikinci uygulama meyve tutumundan sonra üçüncü uygulama meyve oluşumuna kadar 15-20 gün arayla yapraktan 250-300 cc/lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Mısır, Ayçiçeği ;bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren yapraktan 300-400 cc/100 lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Pamuk ; bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren yapraktan 300-400 cc/100 lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Fındık, Ceviz ,Antep fıstığı ; erken dönemde yapraktan 250-300 cc/100 lt suya damlama ile 2-3 lt/da
Bağ ; ilk uygulama gelişmenin erken döneminde çiçeklenme öncesi , ikinci uygulama meyve tutumundan sonra , üçüncü uygulama 15 gün sonra 150-200 cc/100 lt suya damlama ile 0,15-0,2 lt/da
Buğday, Arpa, Çeltik ; Kardeşlenme başlangıcından itibaren 15-20 gün arayla 2-3 uygulama 450-500 cc/100 lt suya damlama ile 0,3-0,5 lt/da
Toplam Azot (N) :%25
Amonyum Azotu (N-NH4) :%6
Nitrat Azotu :%(N-NO3) :%6
Üre Azotu (N-NH2) : %13